OVER ONS


Wat doet Sinterklaas na 5 december? Tijdens een gesprek hierover met een aantal vakbroeders, bleek dat velen na 5 december hetzelfde deden. Sinterklaas evalueert dan samen met zijn Pieten het bezoek aan Nederland en Vlaanderen. Veel anekdotes passeren dan ter vermaak de revue. Maar ook gebeurtenissen waar we van leren. Aan het eind van de avond gaat iedereen dan weer met zijn eigen ervaringen en gebeurtenissen naar huis. We waren verrast om van elkaar te horen dat bijna iedereen ook een persoonlijke grote boek heeft met ervaringen, foto’s en ontroerende rijmpjes en tekeningen.

Dat bracht ons op het idee een digitaal ‘Grote Boek’ te maken. Klazen en Pieten halen en brengen hier hun praktische informatie over kleding, attributen en tradities. Ook delen zij hun inzichten en ervaringen over hoe ze op een leuke en eigentijdse manier het jaarlijkse volksfeest voor jong en oud tot een succes kunnen maken.

Een digitaal informatiekanaal waar ervaringen en gebeurtenissen met gelijkgestemden worden gedeeld. Ter lering, omdat het goed moet en ter vermaak, omdat het bovenal leuk moet zijn.

Lees over, leer van en plaats jouw verhaal in deKLAAS.


index_I_de_Klaas.html
disclaimer.html
colofon.html
algemene_voorwaarden.html
contact.html
index_I_de_Klaas.html
contact.html
colofon.html
disclaimer.html
nieuws.html
nieuws.html